Chalet Les Cailloux heet u van harte welkom op haar site.

Ontdek ons hier maar volg ons ook op Facebook 

facebook.com/chaletlescailloux

Daar vindt u steeds aanvullende info en bijkomende foto’s of aanbiedingen! Volg ons en vind ons leuk en ontdek zo steeds meer van onze chalet!

Chalet Les Cailloux, zo heet onze oase van rust te midden de Belgische Ardennen. Ons vakantiehuis bevindt zich in La Roche of voluit La Roche en Ardenne, provincie Luxemburg, België.  Zowel zijn accommodatie als zijn rustige doch centrale ligging zijn de troeven van Chalet Les Cailloux.

U wenst er eventjes tussenuit te gaan met vrienden of collega’s, of gewoon, met het ganse gezin… Chalet Les Cailloux biedt u alles om met 8 personen een aangename vakantie te beleven.  U bent niet met 8 maar wilt toch volop ruimte en gemak, ook dan is onze vakantiewoning er voor u, zeker gezien zijn interessante prijs-kwaliteitverhouding.  Betaalbare luxe en comfort, dat dragen wij hoog in  het vaandel.

We willen u op vele vlakken aangenaam verrassen:

  • De vakantiewoning heeft een capaciteit van 8 personen : dit wil zeggen dat er 4 comfortabele en goed uitgeruste kamers voor 2 personen zijn.  Bij ons slaapt er dus niemand op een zetelbed… De bewoonbare oppervlakte is dan ook maar liefst 204 m².
  • We willen u ook graag wat doen onthaasten, wat laten tot rust komen en relaxen. Vandaar dat u ook permanent gebruik kunt maken van de aanwezige 4-persoonssauna.  Geniet ervan!
  • Het aspect “actie, bezig zijn, verkennen, sporten, ..” zijn we zeker niet vergeten.  In en rond La Roche is er zoveel te doen dat u dagen te kort zult komen om alles te kunnen doen.  (Dit voor alle leeftijden en interesses. Zie verder bij “Wat te doen?”.)
  • In de chalet zelf vindt u een map met de uittips op een rijtje… kan het nog makkelijker…?
  • Hebben we ook aan de kinderen/jongeren gedacht? Tuurlijk wel … Beneden vindt u daarom een ontspanningsruimte met  airhockey, extra zetels, gezelschapsspellen, een speelkeuken en allerlei accessoires, blokken,  … (al mogen de volwassenen daar natuurlijk ook wel vertoeven…).  Speciaal voor de jongeren plaatsten we er een 2de flatscreen tv met een playstation spelconsole en vele spellen voor alle leeftijden. Vanzelfsprekend kunnen de vele dvd’s (meer dan 100!!!) zowel kinderen, jongeren als volwassenen op regenachtige avonden een gezellige avond bezorgen.
  • We hebben ook internet. Dit wordt aangeboden via een 4G systeem waardoor we op deze plaats in de Ardennen toch kunnen zorgen dat u kunt surfen op internet. Het internet is beveiligd met een paswoord. Het paswoord hangt uit in de leefruimte. Mogen we vragen enkel te surfen en niet te downoaden!
  •   Er is trouwens een gemeenschappelijk speelplein en de straat van de chalet is autoluw (enkel plaatselijk verkeer voor de vakantiewoningen).
  •  Parkeren met verschillende auto’s? Geen probleem. Er is voldoende privéoprit voor 4 wagens. In de winter parkeert u gerust onder het terras zodat uw wagen vorstvrij blijft.
  • U zult verder op deze site, bij de uitleg van elke individuele ruime, ook merken dat we net dat iétsje meer willen bieden in uitrusting van toestellen,…

We wensen u nog veel plezier op onze site en hopen dat u daarna, net zoals wij, valt voor de charme,omgeving, luxe en uitrusting van Chalet Les Cailloux.

Graag verwijzen we u ook door naar een korte toeristische samenvatting van La Roche op http://www.vakantietips-benelux.nl/la-roche-en-ardenne.html    Daar vindt u trouwens ook een panoramafoto die wij namen van het prachtige Ardens stadje. Wedden dat u er ook verliefd op wordt?!

NIEUWIGHEDEN : nieuwe verlichting in de chalet, nieuw modern ingerichte ontspannings-en speelruimte voor kinderen en jongeren met 2de flatscreen en playstation en veeeeeele spellen, nog ruimer speelgoedaanbod, verruiming van het dvd aanbod tot wel 100 dvd’s (boven en beneden), nieuwe luxe tuinset voor 8 personen,…

Van harte een prettig en ontspannen verblijf,

Nick, Véronique en Quint Moreels-Traen

 

Comments are closed.