slaapkamer 1

“Home” bevindt zich op de benedenverdieping. Deze kamer is uitgerust met 2 enkele bedden. Voor nog meer comfort voorzien wij bij beide bedden extra plaids en hoofdkussens. Er zijn ook donsdekens en er is ook een nachtkastje met een nachtlampje. In deze kamer is er een ruime kast aanwezig met voldoende kleerhangers. De eyecatcher hier is het drieluik dat de lichtinval in een bos voorstelt.

slaapkamer 2

“Enjoy” is de 2de slaapkamer op de benedenverdieping en is ook uitgerust met 2 enkele bedden. Net zoals bij de kamer Home zijn is er een nachtkastje en bijhorend nachtlampje aanwezig. De ruime kast is goed voorzien van kleerhangers en ook hier vindt u voldoende extra plaids en hoofdkussens. Er zijn vanzelfsprekend ook donsdekens. Hier kozen we voor een fris drieluik met een moderne bloem in de tinten wit en groen.

slaapkamer 3

“Smile” bevindt zich op het eerste verdiep.  Deze is uitgerust met een stapelbed. Er is een kleurrijk tapijtje met een Rody springpaardje en er zijn 2 bijhorende opvallende designstoeltjes (ballchairs). Tevens is er een rek voorzien waar er eventuele spullen kunnen worden in opgeborgen. Het kunstwerk is hier een drieluik dat verschillende glazen knikkers voorstelt en geeft deze kamer samen met de 2 designstoeltjes zo een erg speels accent.  Ook hier werden extra plaids en hoofdkussens voorzien en liggen er standaard 2 donsdekens op de kamer. In deze kamer vindt u de gratis kinderstoel en er is ook een bedrand aanwezig. Deze grenen bedrand schuift onder de matras en verhindert dat een jong kindje uit het bed valt. Te gebruiken op het laagste of hoogste bed, naar keuze.

slaapkamer 4

“Love” is de 2de slaapkamer op de eerste verdieping. Deze heeft een dubbel bed.  Er is een grote kleerkast waarin het plooibaar kinderbedje is opgeborgen. U kunt hier tijdens uw verblijf gratis gebruik van maken. Hier zijn er 2 nachtkastjes en 2 nachtlampjes. Ook extra hoofdkussens, plaids en een donsdeken.  Om deze kamer een rustige sfeer te geven kozen we voor een drieluik met een Boeddha.